Kosten Poolse elektricien industrieel

Logisch dat u vooraf de kosten wilt weten voor het inhuren van een Poolse elektricien met kennis van industrieel werk. Via electroworks.eu bent u goedkoper uit dan bij menig ander bureau. Wij zorgen namelijk ervoor dat de prijs-kwaliteit verhouding optimaal is.

Piekperiode

Een goede industrieel elektricien heeft veel verantwoordelijkheid en verdient daardoor een flink salaris. Dat betekent een grote investering wanneer u als industrieel bedrijf deze specialisten in dienst neemt. In een rustiger periode is er minder werk, maar het salaris betaalt u door. Daarom komt electroworks.eu met een prima oplossing. Door incidenteel een Poolse industrieel elektricien in te huren, kunt u de kosten laag houden.

Zelfstandigen

U kunt rechtstreeks de Poolse elektricien voor industrieel doel via electroworks.eu inhuren. De kosten zijn ongeveer gelijk. Wel moet u dan rekening houden met een A1-verklaring. Hiermee bent u gevrijwaard voor het betalen van sociale premies voor de Poolse elektricien. Dit formulier is van toepassing voor alle Europese Unie lidstaten.

Aanmelding van werk

In België geldt bovendien de zogenoemde Limosa-aangifte. Hier zijn kosten aan verbonden. Elke keer dat een Poolse elektricien industrieel voor u aan het werk gaat, moet hij door u worden aangemeld op check in at work. Vergeet u dit, dan komt u in aanmerking voor een sanctie.

Gecertificeerd

Alle Poolse elektriciens die industrieel door ons worden ingezet, zijn gecertificeerd. Daardoor weet u precies wat u in huis haalt. Wilt u weten wat de kosten zijn om hen in te huren? Laat ons vooraf weten om welke werkzaamheden het gaat, voor welke industrie het van toepassing is en voor welke periode u personeel nodig hebt. Wij maken op basis van deze gegevens een kostenplaatje. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen voor vragen en meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Informatie

Is uw interesse gewekt en wilt u van de dienstverlening van een Pools elektricien gebruikmaken? Elk industrieel- of bouwbedrijf in België staan wij graag te woord. U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen en wij beantwoorden al uw vragen. Desgewenst kunnen wij een offerte op maat voor u opmaken en aan u voorhouden.