Kosten Poolse elektricien residentieel

Wanneer u als bouworganisatie een Poolse elektricien wilt inhuren voor residentieel werk, dan brengt electroworks.eu u graag in contact en vertellen wij wat de kosten hiervoor zijn. Het is een misverstand te denken dat de inhuur van dergelijk freelance personeel duur is; niets is minder waar.

Tarieven en kosten

Een van de grote voordelen van het inhuren van een Poolse residentieel elektricien, is het feit dat hij alleen voor u werkzaam is op het moment dat u werk voor hem heeft. De rest van het jaar bent u hier geen kosten aan kwijt en kunt u zich richten op uw eigen bedrijfsvoering. Voor de inhuur van Poolse elektriciens hanteren wij vastgestelde tarieven. Afhankelijk van de duur van het werk en de werkzaamheden, bieden wij u een op maat gemaakte offerte aan. Daarin vindt u ook onze voorwaarden.

Keuze

Wij snappen dat u wilt weten waar u aan toe bent. De kosten voor inhuur van een Poolse Elektricien die residentieel werk verricht is mede afhankelijk van een aantal voorwaarden. Enerzijds kunnen de werkmannen op zelfstandige basis /onderaanneming zonder materialen georganiseerd worden, anderzijds kunnen wij u volledig ontzorgen, volledig op basis van onderaanneming met eigen materialen. De prijs wordt hiermee bepaald.

A1 formulier

Zowel in België als in Nederland hebt u als bouworganisatie een A1-verklaring nodig. Met dit formulier toont u wettelijk aan dat u voor de ingehuurde Poolse elektricien geen sociale verzekeringspremies hoeft te betalen. Dergelijke premies worden namelijk aan het moederland (Polen in dit geval) afgedragen. Deze zogenoemde coverage is van toepassing in alle lidstaten van de Europese Unie.

Informatie

Is uw interesse gewekt en wilt u van de dienstverlening van een Pools elektricien gebruikmaken? Elk industrieel- of bouwbedrijf in België staan wij graag te woord. U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen en wij beantwoorden al uw vragen. Desgewenst kunnen wij een offerte op maat voor u opmaken en aan u voorhouden.