Poolse elektricien België

Hebt u een Belgisch industrieel bedrijf of een bouworganisatie? Dan is het aanbod van electroworks.eu ongetwijfeld interessant voor u. Voor elke job in België bieden wij een vakkundig Poolse elektricien aan. Dat betekent dat u een Poolse elektricien kunt inhuren voor residentieel werk voor nieuwbouw, renovatie of herstelwerkzaamheden, maar ook op industrieel gebied. Hieronder geven wij meer informatie over de mogelijkheden die wij voor bedrijven in België aanbieden.

Residentieel

Elke Poolse elektricien die wij in België verzorgen, heeft naast vakkennis een ruime ervaring op residentieel gebied. Dat betekent dat bekabeling vakkundig plaatsvindt, elektrische groepen goed worden aangesloten en kabels deugdzaam in buizen worden aangelegd. In de basis moet de elektrische voorziening in en rondom woningen goed zijn. De Poolse elektricien die wij voor u organiseren, weet precies wat er van hem verlangd wordt. Naast renovatie van bestaande elektrische installaties, kan hij ook tot uitbreiding over gaan, kabels doortrekken en schakelaars aansluiten.

Onderhoud

Naast het aanleggen van verlichting, televisie- telefoon- en wifi-aansluiting weet de Poolse elektricien ook hoe hij keukenapparatuur, cv-ketels, boilers en ventilatiesystemen moet aansluiten. Hij richt zich ook op residentieel onderhoud en herstelwerkzaamheden in België.

Netjes afwerken

Door de ervaring om aan het werk te gaan, weet de Poolse elektricien wat er van hem in België verwacht wordt. Sleuven die hij maakt ten behoeve van de bekabeling, werkt hij netjes af door middel van plamuur of metselwerk. De rommel en het restmateriaal ruimt hij op en de werkplek laat hij schoon achter. Op locatie past de Poolse elektricien zich aan en een werkradio op topvolume komt daardoor niet voor.

Industrieel

Heeft het uw voorkeur om een Poolse elektricien in België in te huren voor industriële toepassing? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De Poolse elektriciens die wij organiseren hebben ervaring in het installeren en onderhouden van diverse elektriciteitsinstallaties binnen de industrie. Dat betekent dat zij meet- en regelapparatuur kunnen plaatsen en aansluiten, alsook elektromotoren, (pneumatische) machines, verdeelborden, verlichting en noodstroom.

Geen premies betalen

Wij maken u er graag op attent dat u in België geen verzekeringspremies hoeft te betalen voor de Poolse elektricien die u inhuurt. Met het zogenoemde A1-formulier bent u als bouwbedrijf gevrijwaard voor betaling hiervan. Deze premies worden afgedragen aan Polen; het moederland van de elektricien. Dit wordt ook wel coverage genoemd en is van toepassing in alle lidstaten van de Europese Unie.

Detachering

Als u gebruik maakt van Poolse elektriciens, dan zorgen wij dat alle nodige formaliteiten in orde zijn, zoals de Limosa-aangifte. Deze is van toepassing in België in geval van buitenlandse onderaannemers. De Poolse elektricien die voor u aan de slag gaat, moet voorafgaand aan het werk wel door u worden aangemeld op check in at work.

Informatie

Is uw interesse gewekt en wilt u van de dienstverlening van een Pools elektricien gebruikmaken? Elk industrieel- of bouwbedrijf in België staan wij graag te woord. U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen en wij beantwoorden al uw vragen. Desgewenst kunnen wij een offerte op maat voor u opmaken en aan u voorhouden.