Poolse elektricien Nederland

Ieder bouwbedrijf of organisatie in de industriële sector heeft ongetwijfeld wel eens te maken met tekort aan technisch personeel. Wist u dat u via electroworks.eu heel gemakkelijk goede Poolse elektriciens kunt laten organiseren, die z’n vak goed verstaan? Zowel op residentieel als op industrieel gebied hebben de Poolse krachten goede kennis en expertise van allerhande elektrische aansluitingen, aanpassingen en herstelwerkzaamheden. Voor renovatie in en rondom woonhuizen en voor de elektriciteitsvoorziening in de industrie kunnen wij goede Poolse elektriciens organiseren.

Besparing

Door met een Poolse elektricien te werken, kunnen bedrijven in Nederland wel tot 60% op het elektrawerk besparen. Alles op het gebied van elektra wordt op erkende en veilige manier aangesloten en aangelegd. Van groepenkast tot stopcontact en van schakelaars tot verlichting; voor geen enkele elektraklus draait een Poolse elektricien z’n handen om. Het uurtarief is zienderogen lager dan wat u gewend bent. Bovendien hoeft u niet een heel jaar salaris af te dragen. Alleen in piektijden of in periodes waarin u tekort aan eigen mensen hebt, maakt u gebruik van de dienstverlening van electroworks.eu. Dat is functioneel en effectief en levert een flinke besparing op jaarbasis op.

Afwerking

Elke Poolse elektricien die wij in Nederland organiseren, zorgt voor een nette afwerking. Gefreesde sleuven worden mooi afgewerkt met plamuur en slordigheden worden weggewerkt zodat het eindresultaat er perfect eruit ziet. Restmateriaal en andere rommel wordt meegenomen, zodat de werkplek opgeruimd is.

Veiligheid

Veiligheid gaat voor alles; elke elektrische installatie moet goed en gedegen worden aangelegd, zodat er nooit kortsluiting kan voorkomen. Daarom werkt de Poolse elektricien volgens Nederlandse veiligheidsvoorschriften. Zo worden oude bedradingen in huizen weggehaald en vervangen voor nieuwe. Ook als een groepenkast vernieuwd moet worden, gebeurt dit gedegen en in overeenstemming met het energiebedrijf.

Specialiteiten residentieel werk

Een Poolse zelfstandige elektricien die u via electroworks.eu laat organiseren voor residentieel werk, is onder andere gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

 • Uitbreiding van groepenkast
 • Plaatsing van aardlekschakelaar
 • Aanleg van keukenelektra en keukenapparatuur
 • Aanleg extra stopcontacten en lichtpunten
 • Vernieuwing van oude elektriciteitsbedrading en -kabels
 • Frezen van elektriciteitsbuizen
 • Aanleg van buitenverlichting en bewakingssystemen

Specialiteiten industrieel werk

Daarnaast is de zelfstandige Poolse elektricien die u via electroworks.eu inhuurt voor industrieel werk, onder andere gespecialiseerd in de onderstaande klussen:

 • Montage van elektrische installaties in productiehallen
 • Aansluiting van elektromotoren
 • Doorboringen in muren en vloeren
 • Aansluiting van bekabeling op machines
 • Aansluiting van industriële elektriciteitskast, waarbij elektrocutiegevaar uitgeschakeld wordt
 • Diagnostisering en herstel van storingen
 • Opsporen van foutoorzaken

A1 formulier

Als u in Nederland een Pools elektricien voor u laat werken, dan is het van belang om te weten dat u als bouworganisatie een A1-verklaring nodig hebt. Hiermee bent u gevrijwaard om sociale premies af te dragen, aangezien verzekeringspremies namelijk aan het moederland (Polen) worden afgedragen. Dit heet ook wel coverage en geldt voor alle Europese Unie lidstaten.

Contact

Spreekt ons aanbod u aan en wilt u in Nederland een Poolse elektricien inhuren? electroworks.eu kan u hierbij helpen. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over coverage of andere formulieren die van toepassing zijn. U kunt ons gerust bellen of mailen en uw vraag stellen. Bovendien kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen.