Voor en nadelen Poolse elektriciens

Vaak wordt er gedacht dat er veel nadelen kleven aan het inhuren van Poolse elektriciens. Niets is minder waar; de voordelen zijn in de meerderheid ten opzichte van de nadelen. Een van de nadelen is, dat het inhuren / onderaanneming van externen geld kost. Daarnaast is er de mening dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden als men met Poolse elektriciens werkt. Het klopt dat de Poolse wetgeving met iets andere normen werkt; daarentegen zullen Poolse elektriciens altijd volgens Nederlandse en/of Belgische veiligheidsvoorschriften werken, die u als bouwonderneming of industriële organisatie eist.

Garantie

Poolse elektriciens worden ook vaak ingehuurd voor woningen, waarbij de opdrachtgever de eigenaar van de woning is. In dat geval kan de garantie op het geleverde werk een nadeel opleveren. De Poolse elektricien gaat na de klus immers weer terug naar zijn moederland, waardoor het moeilijk wordt om garantie te achterhalen. Om die reden nemen wij werken aan middels Belgische vennootschap, waardoor de garantie gewaarborgd blijft, U kunt altijd op garantie rekenen.

Voordelen

Het verschil in de voor- en nadelen houdt hier een beetje op. Over het algemeen zijn er namelijk meer voordelen te benoemen, als u besluit om Poolse elektriciens in te huren. Zo wordt alles op het gebied van elektra op erkende en veilige manier aangesloten en aangelegd.

Uurtarief

Bij het inhuren van Poolse elektriciens is het uurtarief zienderogen lager dan wat u gewend bent. Daarmee kunnen uw kosten voor elektrawerk wel tot 60% afnemen. Een prettige bijkomstigheid is het feit dat u niet een heel jaarsalaris aan elektriciens kwijt bent. U huurt op basis van onderaanneming Poolse mensen alleen in als u ze daadwerkelijk nodig hebt. Dat kunnen drukke productieperioden zijn of momenten dat u met tekort aan eigen personeel te maken hebt. Het vakmanschap en de expertise van de Poolse elektriciens is van zo’n hoog niveau, dat zij gemakkelijk en in uw bedrijfsvoering instromen. Al met al levert deze aanpak een grote besparing op in de personeelskosten op jaarbasis.

Motivatie

Naast bovenstaande zijn er nog meer voordelen te noemen. Zo zijn Poolse elektriciens uitermate gemotiveerd om hun werk goed en gedegen te doen. Zij klagen niet wanneer zij wat uurtjes moeten overwerken en zorgen ervoor dat de klus gedegen wordt afgerond. Een andere bijkomstigheid is het lage ziekteverzuim. Dat ligt vele percentage lager dan dat van Belgische en Nederlandse werknemers.

Communicatie

Taal wordt vaak als één van de nadelen gezien. Over het algemeen spreken onze Poolse elektriciens geen Nederlands. Naast hun moedertaal spreken de meesten van hen Duits of Frans. Ook zorgt electroworks.eu ervoor dat bij inhuur van een Poolse elektriciens er in ieder geval één op de twee personen tussen zit, waarmee goed in het Engels gecommuniceerd kan worden.

Vrijblijvende offerte

Ben u overtuigd dat er meer voordelen zijn dan nadelen, bij het inhuren van Poolse elektriciens? Wilt u meer te weten komen wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail naar electroworks.eu en wij vertellen u er alles over. Ook is het mogelijk dat wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wij horen dan graag om wat voor werk het gaat, hoeveel Poolse elektriciens u nodig hebt en voor welke periode.